Dit werkt! Bouwstenen effectieve onderwijstijdverlenging

20.00 incl. BTW

Beschrijving

Dit werkt! bouwstenen voor effectieve onderwijstijdverlenging

Dit boek, geschreven door Maria Jongsma en Jimke Nicolai beschrijft de achtergrond, werkwijze en inhoud van het project Verlengde Schooldag van het Openbaar Onderwijs in Groningen dat in 2013 werd afgesloten.

Doel van het project was basisschoolleerlingen op een verfrissende en levende manier extra kansen te bieden op het verbeteren van hun taal- en rekenvaardigheden. Daartoe werd een groot aantal beroepenthema’s ontwikkeld. Het project werd een succes, inhoudelijk, organisatorisch en qua opbrengsten.

Dit handboek bevat het werkmateriaal en praktijkervaringen met het project. Bestemd voor (samenwerkingsverbanden van) scholen en kinderopvangorganisaties die aan de slag willen met extra taal- en rekenactiviteiten buiten de reguliere lestijd. In het boek worden de 18 beroepenthema’s uitgewerkt.

In kleur gedrukt. 240 bladzijden. Bij aankoop van het boek wordt een werkboek als exempel meegeleverd. De 18 werkboeken zijn voor afnemers van het boek gratis digitaal beschikbaar en worden per WeTranfer aan u verzonden.

Extra informatie

Gewicht1.2 kg
Afmetingen31 × 22 × 2.5 cm