Vraag & Antwoord

Het kan altijd zijn dat er dingen niet duidelijk zijn. Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, mail of bel dan.

Algemeen

Wat maakt jullie anders dan andere partijen?

Onze onderwijsprofessionals hebben de nodige kennis en ervaring binnen het onderwijs. Dit zorgt ervoor dat, naast onze inzet binnen de jeugd- en gezinshulpverlening, er goed meegedacht kan worden vanuit de kant van het onderwijs. Hierdoor kunnen we goed de aansluiting vinden die nodig is voor de ontwikkeling van het kind of de jongere.

Hebben jullie overal oplossingen voor?

Nee, ook wij lopen wel tegen onze grenzen aan. Wel denken wij altijd mee binnen onze mogelijkheden, en daar waar wij niet zelf de oplossing hebben schuwen wij het niet om externe hulpverlening in te zetten om een traject zo passend mogelijk te maken voor een kind.

Hoe snel kunnen jullie starten?

Na een intakegesprek zal de mogelijkheid tot starten samen bepaald worden. Dit kan een directe start zijn. Het kan ook zijn dat er pas na een aantal weken gestart wordt. Dit zal allemaal in overleg zijn. Het is voor iedereen van belang dat er de juiste keuzes bij de start gemaakt worden. Hierover zal regelmatig overleg plaatsvinden.

Waar ligt jullie specialisme?

Ons specialisme ligt vooral op het punt wanneer schoolgang problematisch wordt. Wij beschikken over medewerkers met een onderwijsachtergrond, die in goede samenwerking met de onderwijssetting waar een jongere vastgelopen is, zich inzetten voor het vinden van mogelijkheden voor een vervolg.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb? 

Bent u ontevreden, heeft u een bezwaar of een klacht over Kennis in Kracht ? Dan adviseren wij u contact op te nemen met ons middels het contactformulier. Wij zijn ten alle tijde bereid het gesprek met u aan te gaan over datgene wat er mis gaat.

Als wij er gezamenlijk niet uitkomen of u wilt om andere redenen uw klacht elders neerleggen dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg.

Kennis in Kracht is aangesloten bij Klachtenportaal zorg. Dit is een onafhankelijk platform om uw klachten te uiten.
Klachtenportaal Zorg is bereikbaar via www.klachtenportaalzorg.nl

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00