Tools4u

Hoe krijg je de jongere weer in beweging? Weer naar school of in een veilige omgeving?

Tool4u

Soms heb je weleens moeite om aan je vrienden duidelijk te maken wat jij nou eigenlijk echt wilt, of vind je het moeilijk om nee te zeggen als je iets gevraagd wordt, en reageer je niet altijd even handig als je iets niet wilt. Dit kan lastige situaties opleveren voor vrienden, familie of andere mensen om je heen, maar ook voor jou zelf.

Kennis in Kracht biedt een training aan waarin je leert hoe je om kunt gaan met lastige situaties met andere mensen waarin je terecht kunt komen. 

De training is laagdrempelig en praktisch. Tijdens de training heb je zelf ook inbreng. Je kunt ook werken aan doelen die je zelf wilt bereiken. Je gaat praktisch aan de slag met situaties die jij in je dagelijkse leven tegenkomt, en je leert hoe je deze situaties op een handige manier kunt oplossen. 

Tools4u is een training die ontwikkeld is als justitiële gedragsinterventies om herhaling van delicten te voorkomen. Doel is het aanleren en vergroten van cognitieve en sociale vaardigheden. 

“Ieder kind kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan de huidige maatschappij. Hoe deze bijdrage eruitziet is afhankelijk van de begeleiding die wij als volwassenen en zorg-professionals de kinderen en jongeren geven wanneer zij het even moeilijk hebben”.

Passend bij het individu

Volledig op maat, geen enkel traject is hetzelfde

Kennis en ervaring met complexe problematiek

Contact opnemen

Oplossingen hoeven niet altijd veel tijd te kosten. Soms kan een goed gesprek al voldoende hulp bieden om weer mogelijkheden te zien. Wij staan altijd open voor een geheel vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek om te beoordelen wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen. 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00