Een korte geschiedenis van ons bedrijf

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Peter Dekker

Commercieel Directeur

Peter is de eerste contactpersoon binnen ons bedrijf. Hij is altijd op zoek naar een oplossing voor vragen van klanten. Met zijn 9 jaren dienstverband is hij inmiddels een ervaren aanspreekpunt voor klanten.

Marco Kramer

Conversie specialist

Marco redeneert altijd vanuit de gebruiker/bezoeker van de website. Marco verzorgt gebruikersonderzoeken van websites, waar klantcontact belangrijk is. Reeds diverse klanten hebben via de klantfocus sessies ervaren hoe de conversie van diverse doelen enorm verbeterd kan worden. Het mooie hiervan is dat dit vaak door hele simpele acties realiseerbaar is! 

Marjolein Suurendonk

 Management Assistent

Mix van projectmanagement, financiĆ«le administratie, office management en klantbegeleiding. Door haar jarenlange ervaring binnen Cinnamon heeft zij veel kennis op vele vlakken. Hier plukken wij bij Cinnamon dagelijks de vruchten van! 

Ramon Helmus

Webdesigner / Front-end Developer

Als designer houdt Ramon zich bezig met het vormgeven van websites. Het andere aspect van zijn functie betreft front-end development, waarbij hij verantwoordelijk is voor het omzetten van een ontwerp in een een technisch goed werkend geheel. Technische kennis is dan ook zeker van belang in zijn vakgebied. 

Benieuwd waar we aan gewerkt hebben?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00